na

ΥΛΙΚΑ : ½ κιλό λουκάνικο χωριάτικο κομμένο σε μικρές ροδέλλες, 2 φλιτζάνια Σάλτσα Βέρντε, 8 αλευρένιες τορτίγιες,, 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο, κόλιανδρος ή μαϊντανός ψιλοκομμενος, ½ φλιτζάνι φέτα ή ανθότυρο σε θρύμμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ : (1) Σε χαμηλή φωτιά, τηγανίστε το λουκάνικο με λίγο λάδι μέχρι να μαγειρευτεί καλά. Στραγγίξτε το σε ένα μπολ και προσθέστε ανακατέυοντας τη μισή σάλτσα  (2) Ζεστάνετε τις τορτίγες στο ηγάνι (λίγο από κάθε πλευρά), γεμίστε τις με το λουκάνικο, το κρεμμύδι, τον κόλιανδρο και την υπόλοιπη σάλτσα. (3) Ρίξτε από πάνω το τυρί, τυλίξτε, και σερβίρετε πάνω σε μαρουλόφυλλα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ: