na

Γαρνιτουρα : σωτέ λαχανικά και ρύζι μπασμάτι με σαφράν

(Του σεφ Θωμά Μπακοδήμου)

ΥΛΙΚΑ : Γαρίδες Νο 1, κρεμμύδι, σκόρδο, σάλτσα Τακέρα, σάλτσα Βέρντε, φέτα θρυμματισμένη, στκ καρότου, στικ κολοκυθάκι, στικ πολύχρωμες πιπεριές, ρύζι μπασμάτι, σαφράν, σουσάμι, 1 σφηνάκι τεκίλα άσπρη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ : (1) Σε ένα τηγάνι σωτάρουμε ελαφρά τις γαρίδες και στη συνέχεια το κρεμμύδι και το σκόρδο. σβήνουμε με τεκίλα και αφήνουμε να εξατμιστεί, προσθέτουμε τη σάλτσα Τακέρα και μετά τη φέτα (2) Ξεχωριστά σωτάρουμε τα λαχανικά (3) Τοποθετούμε στο πιάτο με κουτάλι τη σάλτσα Βέρντε, σε τσέρκι το ρύζι, τα λαχανικά, σουσάμι, και -τέλος, πάνω στη σάλτσα Βέρντε- τις γαρίδες με την κόκκινη σάλτσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ: