na

ΥΛΙΚΑ : 1 κιλό αρνάκι χωρίς λίπος, σε μικρά κομμάτια, 1 κούπα Σάλτσα Τακέρα, 2 κουταλίες της σούπας βούτυρο, 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι, 1 σκέλιδα σκόρδο ψιλοκομμένη, 2 φλυτζάνια ρύζι σπιρωτό, 1 κουταλάκι ρίγανη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ : (1) Τσιγαρίστε το ρύζι στο μισό βούτυρο ανακατεύοντας συνεχώς, προσθέστε 2 φλιτζάνια νερό, σκεπάστε και αφήστε να σιγοβράσει (2) Μαγειρέψτε το αρνάκι σε λίγο νερό μέχρι να μαλακώσει και να λιγοστέψει το νερό. Προσθέστε το υπόλοιπο βούτυρο, το κρεμμύδι και το σκόρδο, και τηγανίστε τα όλα μαζί μέχρι να μαγειρευτε΄το κρέας (3) Προσθέστε το ρύζι και τη σάλτσα τακέρα, ανακατέψτε, και αφήστε να μαγειρευτεί άλλα 3 λεπτά. (4) Γαρνίρετε με ρίγανη και σερβίρετε

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ: