na

ΥΛΙΚΑ :  Φέτες ανανά από ένα μεγάλο κουτί χωρίς το σιρόπι κομμένες στα έξη, 300 γρ λωρίδες μπέϊκον κομμένες στη μέση, 2 κουταλιές της σούπας κέτσαπ, 2 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγια, 2 κουταλιές της σούπας Σάλτσα Πικάντε της La Costeña, μαύρο πιπέρι, τζίντζερ σε σκόνη.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : (1) Αναμίξτε την κέτσαπ, τη σάλτσα σόγια, την Πικάντε, το πιπέρι και το τζίντζερ και με το μίγμα αλείψτε το μπέϊκον  και από τις δύο πλευρές (2) Τυλίξτε τα κομματάκια ανανά με το μπέϊκον και περάστε τα σε οδοντογλυφίδες (3) Ψήστε τα σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 γρ μέχρι να ροδοκοκκινίσει το μπέϊκον και σερβίρετε σε πιατέλα γύρω από ένα μπολάκι σάλτσα Πικάντε για ντιπ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ: