na

ΥΛΙΚΑ : 3 στήθη κοτόπουλο χωρίς πέτσα ή κόκκαλο, κομμένα στη μέση,  1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 1 κοτσάνι σέλινο, 1 καρότο καθαρισμένο και ψιλοκομμένο,1/2 φλιτζάνι πιπεριές χαλαπένιο ολόκληρες της La Costeña ψιλοκομμένες, 1 κουτί μάνγκο φέτες σε σιρόπι της La Costeña, ½ φλιτζάνι ξύδι, ½ φλιτζάνι κέτσαπ, θυμάρι, φύλλο δάφνης, ματζουράνα..

ΕΚΤΕΛΕΣΗ : (1)  Σωτάρετε το κρεμμύδι το σέλινο και το καρότο, προσθέστε το μάνγκο, το ξύδι, το θυμάρι, τη δάφνη, τη ματζουράνα, την κέτσαπ, τις πιπεριές και λίγο αλατοπίπερο (2) Ανακατέψτε όλα τα υλικά καλά στο μπλέντερ (3) Μαγειρέψτε τα στήθη σε λίγο βούτυρο σε μέτρια με δυνατή φωτιά στο τηγάνι, στα τελευταία 3-4 λεπτά  χαμηλώστε τη φωτιά και προσθέστε λίγη από τη σάλτσα. (4) Σερβίρετε με την υπόλοιπη σάλτσα και συνοδεύστε με ρύζι ή πουρέ.