na

ΥΛΙΚΑ : 2 ώριμα αβοκάντο, κομμένα σε  μικρούς κύβους , ½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 1 ντομάτα, ψιλοκομμένη, 3 πιπεριές χαλαπένιο ψιλοκομμένες ή 3 κουταλιές του γλυκού σάλτσα Πικάντε, 2 κουταλιές του γλυκού ελαιόλαδο, Χυμός από 1 λεμόνι ή lime, Φρέσκο κόλιανδρο ψιλοκομμένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ : (1) Ανακατέψτε όλα τα υλικά, προσθέστε αλατοπίπερο, και ρυθμίστε την υφή κατά προτίμηση, ανακατεύοντας και λιώνοντας με το πηρούνι. (2) Σερβίρετε φρέσκια σε μπολ ή πάνω σε  μαρουλόφυλλα  με τορτίγιες ή τορτίγια τσιπς (νάτσος) και γαρνίρετε στην κορυφή ή στο πλάϊ με λίγη από τη ψιλοκομμένη ντομάτα και το κρεμμύδι.

Για πιο ήπια γεύση βάλτε λιγότερη σάλτσα Πικάντε/ πιπεριά και μαϊντανό αντί για κόλιανδρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ: