na

(Του “Chef In Love” Τόνυ Καβαλιέρου)

ΥΛΙΚΑ : 8 πιπεριές χαλαπένιο ολόκληρες, 150 γρ. τυρί κρέμα, ½ κουταλάκι του γλυκού κυμινόσπορος, 1 κουταλάκι του γλυκού φρέσκο ψιλοκομμένο κόλιανδρο, 1 αβγό, αλεύρι, 120 γρ καλαμποκένια τορτίγια τσιπς θρυμματισμένα στο μπλέντερ, σάλτσα Taquera της La Costeña

ΕΚΤΕΛΕΣΗ : (1) Με κοφτερό μαχαίρι χαράζουμε τις πιπεριές χαλαπένιο κατά το μήκος και αφαιρούμε τα σπόρια. (2) Ανακατεύουμε το κρεμώδες τυρί με τον κυμινόσπορο και το κόλιανδρο, γεμίζουμε τις πιπεριές με το μιγμα και αφήνουμε στην κατάψυξη για 1 ώρα. (3) Αλευρώνουμε τις παγωμένες πιπεριές, και τις βουτάμε πρώτα στο χτυπημένο αβγό και μετά στα σπασμένα τσιπς (4) Τηγανίζουμε τις παναρισμένες πιπεριές ελαφρά σε καυτό λάδι και σερβίρουμε με τη σάλτσα Τακέρα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ: