na

Η κλασική, δροσερή  καλοκαιρινή σούπα σε μια πικάντικη γευστική παραλλαγή

ΥΛΙΚΑ : 4 φλιτζάνια νερό, 2 φλιτζάνια τοματοπολτός, 4 κουταλιές της σούπας Σάλτσα Πικάντε της La Costeña, 6 κουταλάκια του τσαγιού ζωμός κότας, 6 κουταλάκια του τσαγιού κορνφλάουρ, 2 σκελίδες σκόρδου χτυπημένες, 1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος, 2 κουταλιές της σούπας ξύδι, ψιλοκομμένο σέλινο, αγγούρι σε μικρούς κύβους, ψιλοκομμένη πράσινη πιπεριά, κρουτόν τηγανισμένα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ : (1)  Ανακατέψτε το νερό με τον τοματοπολτό, τη σάλτσα Πικάντε, τον ζωμό, το κορνφλάουρ και το σκόρδο. (2) Ζεστάνετε μέχρι να βράσει και να πυκνώσει (3) Βγάλτε από τη φωτιά, προσθέστε την κρέμα γάλακτος και το ξύδι ανακατεύοντας καλά, και αφήστε στο ψυγείο για 1 ώρα (4) Σερβίρετε σε ατομικά μπολ και χωριστά το σέλινο, το αγγούρι, την πιπεριά και τα κρουτόν ώστε  κάθε ένας να προσθέσει ότι θέλει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ: