na

ΥΛΙΚΑ: 2 Αβοκάντο, χυμός από 1 λάϊμ ή πράσινo λεμόνι, 3 κουταλιές της σούπας κέτσαπ, 1 κλαρί σέλερι / σέλινο και ¼ κρεμύδι ψιλοκομμένα, 250 γρ. γαρίδες μικρές καθαρισμένες και μαγειρεμένες, 2 κουταλιές της σούπας σάλτσα Picante της La Costeña, κόλιανδρος η μαϊντανός φρέσκος ψιλοκομμένος, 2 πιπεριές χαλαπένιο της La Costeña κομμένες σε λωρίδες.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ: (1) Κόψτε τα αβοκάντο σε μισά και αφαιρέστε τα κουκούτσια. (2) Προσθέστε αλατοπίπερο και τον μισό χυμό λάϊμ ή λεμόνι. (3) Συνδυάστε την κέτσαπ, τον υπόλοιπο χυμό, το σέλερι, το κρεμμύδι, τον κολιανδρο, τις γαρίδες ψιλοκομμένες (κρατείστε 4 γαρίδες για το γαρνίρισμα) και τη σάλτσα Πικάντε. (4) Τοποθετήστε μέσα στα αβοκάντο κα γαρνίρετε κάθε κομμάτι με μια γαρίδα και μια λωρίδα χαλαπένιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ: