na

ΥΛΙΚΑ : 2 χοιρινά λουκάνικα και 6 πιπεριές χαλαπένιο της  La Costeña όλα κομμένα σε λεπτές ροδέλες, 1 κουτί φασόλια μαύρα ή πίντος της La Costeña, 1 φλιτζάνι τοματοπολτός, ½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο , ½ φλιτζάνι ελιές πράσινες χωρίς κουκούτσι, 250 γρ κεφαλοτύρι ή κατσικίσιο τυρί, 1 μάτσο ραπανάκια σε φέτες, 1 κουτί σαρδέλες, τορτίγια τσιπς

ΕΚΤΕΛΕΣΗ : (1) Τηγανίστε τα φασόλια με λίγο βούτυρο και λειώστε τα με το πιρούνι να γίνουν πουρές.  (2) Τηγανίστε τα λουκάνικα, στραγγίξετε να φύγει το λίπος, προσθέστε το κρεμμύδι και σοτάρετε. (3) Προσθέστε τον τοματοπολτό, τον πουρέ από τα φασόλια, τις μισές από τις ελιές, τις πιπεριές, το μισό από το τυρί κομμένο σε μικρούς κύβους και τις σαρδέλες. (4) Όταν το μίγμα πυκνώσει μεταφέρετε το στην πιατέλα και γαρνίρετε με τις υπόλοιπες ελιές, το υπόλοιπο τυρί και τα ραπανάκια και σερβίρετε με τορτίγια τσιπς ή τορτίγιες.

Αντί για τις σαρδέλες μπορείτε να βάλετε μπέικον. Τηγανίστε το ψιλοκομμένο μαζί με τα φασόλια όταν κάνετε τον πουρέ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ: