na

ΥΛΙΚΑ : 1 κουτί Μαύρα Φασόλια La Costeña, 150γρ chorizo (ή λουκάνικο καλυμένο με πάπρικα) κομμένο ροδέλες, 3 λωρίδες μπέϊκον τηγανισμένο ξερό και τραγανό θρυμματισμένο σε μικρά κομμάτια, 250 γρ. ντομάτα κονκασέ, 1/2 κουταλάκι του τσαγιού κύμινο τριμμένο, 1/2 κουταλάκι ρίγανη, 1/2 κουταλιά της σούπας βούτυρο, 1 κουταλιά της σούπας Σάλτσα Picante της La Costeña

ΕΚΤΕΛΕΣΗ : (1) Ανακατέψτε την Picante με το κύμινο και τη ρίγανη, τηγανίστε στο βούτυρο για 2 λεπτά, προσθέστε την κονκασέ και τα φασόλια και αφήστε να βράσουν για 3 λεπτά. (2) Χωριστά, τηγανίστε το λουκάνικο, στραγγίστε το, και προσθέστε το στα φασόλια μάζί με το μπέϊκον. (3) Προσθέστε αλατοπίπερο, αφήστε να μαγειρευτεί λίγο ακόμα, βάλτε λίγο lime ή λεμόνι και σερβίρετε με ζεσταμένες τορτίγιες στο πλάϊ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ: