na

ΥΛΙΚΑ : 400 γρ ψιλοκομμένο ψητό βοδινό ή κιμάς, 1 φλιτζάνι Σάλτσα Ραντσέρα της La Costeña, 4 αλευρένιες τορτίγιες, 1 πράσινη πιπεριά κομμένη λωρίδες, 2 μικρά κρεμμύδια ψιλοκομμένα, 4 κουταλιές της σούπας λάδι ή βούτυρο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ : (1) Σωτάρετε το κρεμμύδι και τις πιπεριές  με το βούτυρο σε ζεστή φωτιά. Προσθέστε το κρέας ανακατεύοντας συνεχώς και αμέσως μετά τη σάλτσα. Χαμηλώστε τη φωτιά και αφήστε να μαγειρευτεί για λίγα 3-4 λεπτά (2) Προσθέστε 1 φλιτζάνι νερό και αλάτι και αφήστε για 5-6 λεπτά ακόμα (3) Μοιράστε το κρέας στις τορτίγιες, διπλώστε τις και σερβίρετε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ: