na

ΥΛΙΚΑ : 2 πιπεριές χαλαπένιο ξεσποριασμένες και ψιλοκομμένες, 80 γρ. (1/3 του φλυτζανιού) κρέμα γάλακτος, 1/2 φλυτζάνι Σάλτσα Verde της La Costeña, κρόκος 1 αβγού, 6 ελαφρά τηγανισμένες τορτίγιες, 1 μεγάλο σκαφάκι με κρεμώδες τυρί, 80 γρ. χοιρινό άπαχο, μαγειρεμένο και κομμένο σε λεπτές λωρίδες, 1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο, Μυζήθρα ή φέτα σε τρίμμα, μαρουλόφυλλα, ραπανάκια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :  (1) Συνδυάστε τις πιπεριές με την κρέμα, προσθέστε τη σάλτσα βέρντε και τον κρόκο του αβγού και ζεστάνετε χωρίς να βράσουν (2) Βουτήξτε τις τορτίγιες μία- μία να πάρουν σάλτσα (3) βγάλτε τις, γεμίστε τις με το κρεμώδες τυρί, το κρέας και το κρεμμύδι και διπλώστε τις (4) Σκεπάστε με μυζήθρα ή φέτα σε τρίμμα και στολίστε με μαρούλι και ραπανάκια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ: